• Filmové predstavenie

          • Dňa 30. septembra 2020 (streda) od 11.30 hod. do 12.30 hod. sa žiaci I.A, I.B, I.C, II.A, II.B a II.C zúčastnia enviro filmového festivalu Ekotopfilm. Vstupné: zadarmo. 

          • Informácia o zákaze a podmienkach vstupu do školy

          • Riaditeľ školy, Mgr. Miloslav Repaský, žiada externé osoby, aby na komunikáciu so školou počas stránkových hodín využívali dištančný spôsob komunikácie (písomný, maily a pod.). Prezenčný spôsob komunikácie je možný len so súhlasom riaditeľa školy za nasledovných podmienok:

            - vstup cudzím osobám, ktorými sú akékoľvek iné osoby okrem zamestnancov školy a žiakov do priestorov školy je možný len s výnimkou potvrdenou riaditeľom školy alebo jeho zástupkyňou a zároveň čestným vyhlásením o bezinfekčnosti danej osoby,

            - vyhlásenie o bezinfekčnosti dostane cudzia osoba od zamestnanca vykonávajúceho službu na vrátnici, vypIní ho a odovzdá ho zamestnancovi na vrátnici, ktorý následne telefonicky informuje príslušného pracovníka školy; príslušný pracovník školy je povinný zabezpečiť cudzej osobe sprievod na konkrétne pracovisko školy,

            - v odôvodnených prípadoch môže sprievod cudzej osoby do areálu školy poskytnúť zamestnanec vykonávajúci službu na vrátnici.

            Organizácia a podmienky výchovy a vzdelávania v Strednej odbornej škole pedagogickej a v školskom internáte pre školský rok 2020/2021​​​​​​​

          • Čítanie s hercami

          • Žiačky SOŠPg strávili pekné popoludnie so známym hercom a členom činohry Štátneho divadla v Košiciach Petrom Cibuľom a študentkou bratislavského konzervatória Andreou Brnčalovou, ktorí nám prečítali úryvky z kníh a podelili sa o svoje čitateľské zážitky.

          • Kurz ochrany života a zdravia 

          • Kurz ochrany života a zdravia sa bude konať Pieninskom národnom parku (Červený Kláštor) v nasledovných termínoch: 

            07. - 11. 09. 2020 pre III.B a III.C, 14. - 18. 09. 2020 pre III.A,  21. - 25. 09. 2020 pre I.D a I.E. 

            Nástup je v prvý deň kurzu o 08.00 hod. pred školou.  Ubytovanie je zabezpečené v Penzióne Pltník v Červenom Kláštore. Cena kurzu je 140 eur.