• Snehuliačik

          • Aj počas obdobia obmedzenia pohybu na Slovensku myslíme na Vás, keď ste doma - žiačky a žiaci so svojimi súrodencami a rodičia so svojimi ratolesťami. Využite svoj čas na spoločnú činnosť - výrobu snehuliačika, ktorá Vám iste prinesie potešenie a dobrý pocit.

            Postavím si snehuliaka na najbližšom brehu...
            ...ale až nám pribudne oveľa viac snehu!
            My si ho však postavíme hneď.
            Že nemáme sneh?
            To predsa vôbec neprekáža.
            Postavíme si ho hneď!
            Ako? Že neviete?

            Pozrite sa, ako na to na našom YouTube.

          • Oznam pre záujemcov o štúdium

          • Oznamujeme Vám, že vzhľadom na nepriaznivú situáciu v súvislosti s pandémiou COVID-19 sa neuskutočnil plánovaný DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ, ktorý sa vzhľadom na súčasnú epidemiologickú situáciu vôbec neuskutoční.

            Veríme, že Váš záujem o štúdium na našej škole neodradí ani táto nepriaznivá situácia a že sa rozhodnete podať si prihlášku na našu školu, na ktorej môžete získať kvalitnú prípravu na povolanie učiteľky v materskej škole a tiež na povolanie vychovávateľa/vychovávateľky v školskom klube detí.

            Minister školstva, vedy, výskumu a športu SR dňa 04. 01. 2021 rozhodol o prijímacom konaní, ktoré sa v našej škole uskutoční v dňoch 05. – 07. 05. 2021, ak to epidemiologické podmienky dovolia.

            V súčasnosti pripravujeme kritériá na úspešné vykonanie skúšky a ostatné podmienky prijatia na štúdium na našej škole. Predpokladáme, že kritériá a ďalšie podrobnosti zverejníme na webovom sídle našej školy začiatkom februára.

            Odporúčame  Vám preto, aby ste sledovali webové sídlo školy.

          • Školské kolo 13. ročníka olympiády zo slovenského jazyka a literatúry

          • Dňa 18. 12. 2020 sa uskutočnilo online školské kolo olympiády zo slovenského jazyka. O účasť v súťaži prejavilo záujem 25 žiačok a 1 žiak z viacerých tried našej školy (2. A, 2. B, 2. C, 3. B, 4. A, 4. B) kategórii A (1. a 2. ročník) a v kategórii B (3. a 4. ročník). V kategórii A bola najúspešnejšia Ľubomíra Garančovská z 3. B a v katégórii B najlepšie výsledky dosiahla Michaela Harmanová z 2. A. Obidve naše žiačky postupujú na krajské kolo. Všetkým žiačkam a žiakovi ďakujeme za účasť v súťaži. Víťazkám srdečne blahoželáme a v krajskom kole im prajeme veľa úspechov.